Atac dur al lui MM Stoica la adresa lui Șerban Huidu


Invitat la o emisiune de la Realitatea TV, Mihai Stoica, managerul general al Stelei, l-a atacat pe fostul om de televiziune Șerban HUidu, în urma declarațiilor acestuia în care spunea că se bucură de încarcerarea lui Gigi Becali.

Managerul a spus că nu înțelege cum poate să îl ironizeze Huidu pe patronul stelist după ce a comis un accident cu trei morți.

"După ce Gigi Becali a fost închis, am văzut niște reacții care m-au dezgustat. Oameni care când Gigi era pe telefon și făceau rating cu cugetările lui, acum erau foarte fericiți că e închis. Un om care a făcut ce a făcut, Huidu, e normal să aibă reacții de genul ăsta. Huidu l-a ironizat pe Gigi. Cum e posibil așa ceva? Ai omorât trei oameni, ai încălcat legea, ai distrus trei familii, chiar dacă nu ai vrut. Tu ironizezi un om care, fiind executat, intră la închisoare? Mi se pare o chestie definitorie pentru multe persoane cu notorietate în țara asta. Neamul ăsta deteriorează, începe să devină tot mai degenerat. Poți să te bucuri de nenorocirea unui om dacă ești normal? Chiar dacă ai avut un conflict cu o anumită persoană, cum poți să te bucuri că acea persoană a intrat la închisoare pe nedrept?", a spus Mihai Stoica, informează realitatea.net.


"Normal ar trebui să fii apăsat. Dacă tu și acum alegi să fii persoană publică și să ironizezi oameni aflați la ananghie, înseamnă că n-ai nicio apăsare. Mă dezgustă asta, îmi repugnă total. Nu-i normal să se întâmple așa ceva", i-a reproșat managerul Stelei lui Șerban Huidu că s-a bucurat de răul lui Gigi Becali.

Comentarii Facebook