Atac DUR al lui Halep la adresa organizatorilor de la Roland Garros, după ce a fost eliminată: A fost imposibil de jucat


Simona Halep a fost eliminată în optimile turneului de la Roland Garros, după ce a pierdut meciul în fața Samanthei Stosur. Partida a fost întreruptă însă de două ori din cauza condițiilor foarte proaste de joc, cauzate de ploi.

Numărul 6 mondial a pierdut meciul în două seturi (6-7, 3-6), iar sportiva a avut replici foarte dure la adresa organizatorilor și a modului în care s-a desfășurat partida.

"Nu pot comenta despre condiţii. Nu am cuvinte. A fost imposibil de jucat, în opinia mea. Iar să joci meciuri de tenis pe timp de ploaie cred că este cam mult. Dar toată lumea a fost în aceeaşi situaţie, iar cine a fost mai puternic a câştigat azi", a declarat Simona Halep, la finalul meciului cu Samantha Stosur, potrivit Mediafax.

Halep i-a criticat dur pe organizatori, spunând că a fost și la un pas să se accidenteze.

"Nu îmi pasă că am pierdut azi, dar am fost aproape să mă accidentez la spate, iar asta e o problemă mare. Nimănui nu-i pasă de jucători. Ce să mai spun? N-am mai spus nimic. Nu m-am simţit în siguranţă pe teren. Mingile erau complet îmbibate cu apă. În acest condiţii, e prea greu să joci tenis", a mai spus numărul 6 mondial.

Comentarii Facebook