Asociatia Romana de Minifotbal s-a transformat in Federatie! - FOTO


Asociatia Romana de Minifotbal s-a transformat in Federatie care isi doreste in 2011 sa organizeze in un turneu european de minifotbal.

Federatia este condusa de Razvan Burleanu si a fost creata pe bazele Asociatiei Romane de Minifotbal care a fost lansata oficial in 2007.

In acest moment in tot acest sistem competitional sunt angrenati un numar de aproximativ 25.000 de practicanti de minifotbal.

"Dupa acest parcurs incununat cu cele mai frumoase rezultate atat la nivel national cat si european, am luat decizia de a depune toate eforturile ca minifotbalul din Romania sa fie reprezentat la nivel de federatie si am reusit. Un rol important in promovarea minifotbalul in Romania l-a avut si capitanul echipei nationale de fotbal, Cristi Chivu, care a raspuns invitatiei noastre de a fi prezent la ultime doua turnee finale si chiar mai mult decat atat, a fost gazda campioanelor noastre la nivel national din ultimii doi ani la meciurile sale de la Inter Milano", a declarat Razvan Burleanu, presedintele noii federatii de minifotbal.

Noul comitet executiv al Federatiei de Minifotbal din Romania va fi reprezentat de Razvan Burleanu (presedinte), Paul Costas (prim-vicepresedinte), Ionica Onicas (vicepresedinte), Tiberiu Lajos (vicepresedinte) si Gavrila Vasilescu (secretar general).

Pentru 2011, noua federatie constituita isi doreste sa organizeze un turneu european de minifotbal in Romania, dar si sa consolideze campionatele de la nivel local, din cele peste 30 de judete in care se joaca in acest moment.

"Diferenta dintre noi si multe alte federatii de sport din Romania este ca nu ne propunem sa facem performanta, nu ne intereseaza rezultatele. Minifotbalul este un sport destinat exclusiv amatorilor si care se joaca dupa propriul regulament. Scopul nostru este sa continuam promovarea minifotbalul ca un sport de masa, de a aduce cat mai multe persoane pe terenul de minifotbal, fiindca practicarea minifotbalului poate contribui la starea de sanatate generala a celor care il practica, si cercetarile internationale din domeniu o demonstreaza. Totul pentru a creea o Romanie mai sanatoasa. Si cred ca de pe urma activitatii noastre si alte federatii sportive pot avea de castigat, dar si populatia tarii noastre ca intreg", a mai spus Razvan Burleanu.

Comentarii Facebook