Iuliu Muresan, Alin Minteuan, Maftei si Rada discuta strategia pentru retur a CFR Cluj la Ora de Sport, pe TVR Cluj


Iuliu Muresan, Alin Minteuan, Maftei si Rada discuta in aceasta seara, de la ora 21.00, strategia pentru retur a CFR Cluj in cadrul emisiunii "Ora de Sport", in direct pe TVR Cluj.

Realizatorul Dan Olteanu va avea invitat staff-ul campioanei Romaniei la fotbal, CFR Cluj, alaturi de care va incerca sa afle ultimele noutati ale echipei care a dominat competitiile interne ale fotbalului romanesc ale ultimelor sezoane. Transferurile realizate sau aflate pe ultima suta de metri, obiectivele pentru acesta editie de campionat, strategia pe termen mediu a clubului ce evolueaza pe Arena "Dr. Constantin Radulescu" vor fi mingile aruncate pe "gazonul" show-ului TV din acesta seara.

La dezbatere vor participa Iuliu Muresan, presedintele clubului, Alin Minteuan, cel mai tanar antrenor al Ligii I, precum si jucatorii Vasile Maftei si Ionut Rada.

Cei interesati pot trimite intrebari inainte de startul emisiunii, pe pagina de Facebook sau de Twitter (n.red. www.twitter.com @paginadesport) a "Orei de Sport".

Show -ul "Ora de Sport" va fi difuzat pe TVR Cluj si NCN Cluj, de la ora 21.00, fiind receptionat in toata Transilvania.

Comentarii Facebook