Arpad Paszkany a dezvaluit suma investita in CFR Cluj: "In ultimii ani am investit undeva in jurul sumei de 72 de milioane de euro!"


Finantatotul CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat ca in ultimii ani a investit in echipa 72 de milioane de euro. Omul de afaceri sustine ca fotbalul va creste daca si altii ii vor urma exemplul.

"In ultimii sase ani am investit undeva in jurul sumei de 72 de milioane de euro. Va spun corect si contabil. Fotbalul e un hobby pentru noi. E o placere a unor oameni sa dea o parte din banii munciti de la intr-o echipa a comunitatii", a afirmat Paszkany.

Finantatorul CFR Cluj a mai spus ca daca si altii i-ar urma exemplul lucrurile ar arata mult mai bine. Paszkany a vorbit si despre FC Vaslui despre care a spus ca are un lot valoros, dar ca CFR Cluj nu este interesat de vreun jucator.

"Vaslui are jucatori valorosi, dar nu ne gandim la jucatorii lor. Nici macar la Wesley. Vrem sa pastram jucatorii imprumutati, am speranta ca vom reusi. Noi ne bucuram pentru succesele noastre si pentru cele din provincie. Nu ne intereseaza suferinta Bucurestiului", a mai comentat Paszkany.

In legatura cu loteria penalty - urilor, patronul de la CFR Cluj a spus ca un meci castigat in urma loviturilor de la 11 metri e la fel de valoros ca si unul castigat in 90 de minute.

"A fost finalul unui sezon greu. Asa si acest meci, dar am castigat la fel ca si in campionat. Au fost egale ocaziile clare de gol. CFR si Vaslui se vor lupta la anul pentru titlu, nu intamplator s-a jucat aceasta finala. Acest trofeu ne este drag, ne-am obisnuit cu aceasta Cupa la Cluj", a mai afirmat Paszkany la sport.ro.

Comentarii Facebook