Anunțul Simonei Halep, înaintea meciului decisiv din Fed Cup, împotriva Cehiei


Naționala României de tenis feminin joacă astăzi meciurile decisive din cadrul partidei împotriva Cechiei, pentru un loc în semifinalele Fed Cup. 

Scorul după prima zi este 1-1, iar echipa care reușește să adune trei victorii își asigură un loc în semifinalele competiției.

Astfel, de la ora 14:00, se joacă meciul Simona Halep - Karolina Pliskova, primul al zilei. Partida va fi transmisă în direct pe TV Telekom Sport și TV Digi Sport.

Al doilea meci al zilei va fi Mihaela Buzărnescu - Katerina Siniakova, urmat de duelul la dublu: Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova - Irina Begu/Monica Niculescu, conform gsp.ro.

Simona Halep a vorbit despre ce înseamnă pentru ea participarea la Fed Cup și a anunțat că simte presiune, dar că este încrezătoare în propriile forțe.

"Fed Cup înseamnă că nu joc pentru mine, ci pentru România. Cu siguranţă, am mai multă presiune, dar şi o motivaţie suplimentară. După fiecare meci de Fed Cup am mai multă încredere, am mai multă energie, iar toate acestea mă ajută să fiu mai încrezătoare în restul sezonului", a declarat Halep.


Comentarii Facebook