Antrenorul Universitatii Cluj, Ionut Badea, dorit de Gigi Becali la Steaua

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca, daca va fi refuzat de Boloni, are in perspectiva angajarea antrenorilor romani Ionut Badea si Petre Grigoras sau a italianului Alessandro Costacurta.

 

Gigi Becali sustine ca s-a mai intersat de alti antrenori romani si straini, in cazul in care va fi refuzat de Ladislau Boloni. "Colaborez cu vreo trei antrenori. Si straini si romani. Mai avem varianta de antrenor Costacurta, cu care comunicam. M-am mai interesat si de Badea si de Grigoras. Cu Montella nu stiu nimic, e minciuna, inventie", a declarat Gigi Becali, potrivit Mediafax.

 

"Singurii antrenori care au mai aratat ceva au fost Badea si Grigoraş. Badea am inteles ca e un om foarte priceput, un teoretician bun. Despre Grigoras am vorbit cu Condescu. El mi-a zis ca n-ar avea experienta pentru Steaua. I-am zis ca inseamna ca nu vrea sa-l lase. O sa-l intreb direct pe el daca are experienta necesara", a mai spus Becali.

 

Ionut Badea, fost jucator la Dinamo, a mai pregatit, inainte de Universitatea Cluj, formatiile FC Arges, International Curtea de Arges si Pandurii Targu Jiu.

Comentarii Facebook