Baschetbalistii de la Viitorul U Mobitelco au obtinut medalia de bronz la turneul final al Campionatului national U 17

Viitorul U Mobitelco a castigat finala mica a turneului in fata echipei Colegiului National Aurel Vlaicu din Bucuresti si a obtinut bronzul.

 

Turneul final s-a desfasurat la Pitesti, intre 1 si 5 iunie. Potrivit site-ului oficial al echipei, u-mobitelco.ro, clujenii au obtinut in faza grupelor doua victorii si o infrangere, iar in semifinale au pierdut in fata celor de la Unirea BC Junior Iasi, cu scorul de 63-80.

 

In finala mica, clujenii au castigat in fata echipei Colegiului National Aurel Vlaicu din Bucuresti, cu scorul de 62-55.

 

"In finala mica s-au remarcat prin evolutia lor Mario Lazar, Alexandru Petris si Vlad Cuibus. Dar, pana la urma, trebuie apreciat efortul intregii echipe care a reusit anul acesta sa mai urce doua trepte fata de anul trecut, cand am obtinut locul 5. Cu siguranta exista loc de mai bine, am luat doar medalia de bronz, dar pana la urma trebuie sa ne bucuram de ea. Speram ca la anul sa obtinem una si mai stralucitoare", a declarat Florin Covaciu, antrenorul echipei.

 

Foto: u-mobitelco.ro

Comentarii Facebook