Antrenorul Ungariei a făcut declarații dure după înfrângerea cu România


Maghiarii au pierdut cu România și au ratat victoria în ultima secundă de joc, după ce au condus aproape tot meciul.

La conferința de presă de la final, selecționerul Kim Rasmussen a fost extrem de dur.

Sunt foarte dezamăgit de mine, sunt foarte dezamăgit că nu am obținut nici măcar remiza. Trebuie să îi dau dreptate lui Tomas că arbitrii....cel puțin în ultimele 10 minute a fost rușinos pentru handbal să văd asta. Nimeni nu are idee de ceea ce pot face.

Pentru prima dată am simțit că delegații au avut ceva personal cu mine. Este supărător când nu reacționează pe moment, dar au reacționat pentru ceea ce s-a întâmplat în urmă. Sunt extrem de dezamăgit că s-au dus la acel nivel, dar cel mai dezamăgit sunt de mine.

Este foarte dificil să o blochezi pe Cristina când este în mijloc, ei au tot jucat pe extreme. Acest moment este de c...t, dar așa este în sport”, a spus Kim Rasmussen, la conferința de presă.

România a învins Ungaria la Mondialul de handbal din Japonia

Rasmussen a folosit cuvântul ”f..k”. ”A fost o miză uriașă și ei ar fi trebuit să lase cele două echipe să decidă soarta meciului, în loc să intervină. Dar au făcut-o! Dar poate vor merge fericiți acasă pentru că în cele din urmă m-au ars (n.r. "they finally f....d me!").

Ar trebui să învăț din asta, voi învăța din asta, dar este rușinos să văd mereu cum fac asta. Dacă vreți să vedeți un arbitraj prost, îmi pare rău, urmăriți acest meci din nou”, a mai spus Rasmussen.

România a reușit o calificarea în grupele principale de la Campionatul Mondial din Japonia, după ce Cristina Neagu a înscris în ultima secundă de joc, din lovitură de la 7 metri.

România a învins Ungaria la Mondialul de handbal din Japonia

Comentarii Facebook