Antrenorul U Cluj, Ionut Badea, despre meciul cu Sportul: Avem avantajul terenului si al momentului bun in care ne aflam

Antrenorul Universitatii Cluj, Ionut Badea, crede ca echipa poate castiga meciul de joi, 5 mai, cu Sportul Studentesc.

 

"Ne asteapta o partida contra unui adversar care are consistenta in joc, dar i-au lipsit in majoritatea timpului rezultatele. Ei au puncte forte si slabe, e important sa ramanem concentrati, avem si atuul terenului propriu si al momentului bun in care ne aflam. Trebuie sa ne pastram aceasta foame pentru rezultate ca la final sa ne atingem obiectivul si sa castigam poate fiecare meci", a declarat Ionut Badea.

 

Tehnicianul clujenilor vrea ca Universitatea sa castige toate meciurile ramase pana la finalul campionatului. "Inainte de partida cu Astra spuneam ca vreau macar 9 puncte din cele 5 partide ramase, ramane de vazut ce vom reusi sa facem, nu sunt meciuri usoare cele ramase. In aceasta perioada au functionat bine schimbarile din echipa, in aparare si linia de mijloc. Am rulat in aparare 2 din 4 jucatori, la mijloc mereu 1 jucator rulat din 4, in atac la fel", a mai spus Ionut Badea.

 

Meciul Universitatea Cluj-Sportul Studentesc este programat joi, 5 mai, de la ora 17.30.

Comentarii Facebook