Antrenorul CFR Cluj, Alin Minteuan, dupa meciul pierdut cu Timisoara: "Diferenta au facut-o alti actori" - VIDEO

Antrenorul echipei CFR Cluj, Alin Minteuan, crede ca au fost greseli de arbitraj la meciul CFR-FC Timisoara, terminat cu scorul 1-2.

 

"Diferenta au facut-o alti actori. Pacat de baietii astia. Tin sa-i felicit pentru atitudine, pentru ca realmente au muncit", a spus la finalul partidei antrenorul echipei CFR Cluj, Alin Minteuan.

 

El sustine ca singurul penalty real al partidei nu a fost acordat. "La singurul penalty real care a fost s-a dat rosu pentru simulare, asta mi se pare ciudat. Arbitrul a judecat exact invers, tinand cont ca a fost 11 metri si al doilea galben pentru Sepsi", a spus Minteuan. In minutul 64, Bastos a fost eliminat pentru simulare, dupa ce a fost faultat in careu.

 

Tehnicianul clujenilor crede ca ceea ce se intampla cu CFR este absurd si ciudat. "Daca in continuare se va merge cu asemenea lucruri cu siguranta nu avem nicio sansa. Este al doilea meci in care avem eliminare, mi se pare absurd si ciudat", a mai declarat Minteuan la conferinta de presa de la finalul partidei.

 

Meciul CFR Cluj-FC Timisoara s-a incheiat cu scorul de 1-2.

 

Citeste si...

Capitanul CFR Cluj, Ricardo Cadu: "Titlul e departe, oricum nu mai aveam sanse" - VIDEO

Iuliu Muresan: Ne-au furat arbitrii! Ne-am luat adio de la Champions League - VIDEO

Patronul CFR Cluj, Arpad Paszkany, vrea titlul sau nimic

Comentarii Facebook