Iuliu Muresan: Ne-au furat arbitrii! Ne-am luat adio de la Champions League - VIDEO


Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a spus ca meciul CFR Cluj-FC Timisoara a fost viciat de arbitrul Marius Avram, care a "inventat" doua penalty -uri si l-a eliminat pe Rafael Bastos.

"Sunt suparat pentru ca am pierdut o partida pe care n-am fi meritat sa o pierdem. Echipa a jucat bine. Au foast niste grseli foarte mari de arbitraj din pacate, chiar ma mir cum a putut Marius Avram sa faca asemenea greseli. Practic s-au acordat doua penalty -uri care dupa parerea mea nu trebuiau acordate si al treilea care a fost nu s-a acordat si a luat si un cartonas rosu Bastos pe nedrept. Nu poti sa acuzi echipa de nimic pentru ca a jucat bine", a spus Iuliu Muresan.

Presedintele CFR Cluj a mai spus ca echipa si-a luat gandul de la Champions League, dar nu de la Europa. "Ne-am luat adio de la Champions League, dar de la Europa League nu pentru ca inseamna locul 6 si este posibil sa atingem, dar pe noi nu asta ne intereseaza acum atat de mult. Ne intereseaza sa vedem sa pregatim urmatorul meci pentru ca avem lipsuri", a mai afirmat Iuliu Muresan, care a precizat ca sezonul este ratat.

 

Citeste si...

LIVE TEXT CFR Cluj-FC Timisoara 1-2 - VIDEO golurile

Capitanul CFR Cluj, Ricardo Cadu: "Titlul e departe, oricum nu mai aveam sanse"

Patronul CFR Cluj, Arpad Paszkany, vrea titlul sau nimic

Comentarii Facebook