Miercuri 6 Decembrie

Antrenament de ”lux” pentru Halep, înainte de Indian Wells. Ia lecții de la două dintre cele mai importante nume ale tenisuluiSimona Halep are parte de antrenamente de lux înaintea turneului de la Indian Wells, numărul 1 mondial întâlnindu-se cu Novak Djokovic şi cu Andre Agassi, antrenorul sârbului, într-un complex modern din Las Vegas.

Simona Halep se pregăteşte întro zonă exclusivistă din Las Vegas, acolo unde îşi are reşedinţa fostul lider mondial Andre Agassi. Antrenorul sportivei noastre, australianul Darren Cahill, i-a intermediat Simonei întâlnirea cu deţinătorul a 8 trofee de Grand Slam, aşa cum a mai făcut-o şi în anul 2016, scrie Mediafax.

Durpriza a fost şi mai frumoasă de această dată, întrucât americanul îl antrenează în prezent pe Novak Djokovic, aflat şi el la centrul "Life Time" din Las Vegas. Conform presei locale, Simona urmează chiar să participe la o sesiune comună de antrenament cu Andre Agassi, Novak Djokovic şi Darren Cahill.

Deocamdată, Simona Halep şi Novak Djokovic s-au pregătit separat, sârbul a ales un teren în aer liber, iar românca a lovit mingea în sală, sub privirile lui Agassi, ascunse după o prelată. În schimb, actuala ocupantă a locului 1 WTA şi fostul lider din circuitul ATP au mers la aceeaşi sală de forţă.

Comentarii Facebook