Anamaria Prodan îl îndeamnă pe Edi Iordănescu să plece de la naţionala României: „Să-şi facă viaţa!”


Anamaria Prodan îl îndeamnă pe Edi Iordănescu să plece de la naţionala României. Agentul de jucători este sigur că selecţionerul poate semna un contract de milioane de euro după ce a obţinut calificarea la EURO 2024.

Oficialii Federaţiei au anunţat deja că îşi doresc să îi propună antrenorului în vârstă de 45 de ani prelungirea contractului.

„Edi Iordănescu ar trebui acum să se gândească și să-și facă viața și să se ocupe de viitorul lui. A demonstrat ce a avut de demonstrat în România și cred că trebuie să facă un pas în fotbalul mare unde să crească și să câștige. El îmi este foarte drag și l-am apărat mereu și asta nu pentru a-l face pe Edi să semneze un contract cu mine, ci pentru că avem o relație extraordinară și ne respectăm foarte mult.

Îmi pare bine și sunt foarte fericită pentru Edi Iordănescu, un antrenor foarte bun care a reușit să le închidă gura celor care l-au criticat și nu au avut încredere îl el. Eu când am spus că Edi Iordănescu este unul dintre cei mai mari antrenori pe care îi are România mulți au zâmbit și își dădeau coate. Sunt sigură că Edi Iordănescu va ajunge foarte sus”, a declarat Anamaria Prodan pentru playsport.ro.

Conform fanatik.ro, Edi Iordănescu a anunţat că are un salariu lunar de 20.000 de euro, nu 30.000 de euro, suma care se vehicula în ultima perioadă. Astfel, selecţionerul câştigă anual 240.000 de euro. Mai mult, calificarea României la EURO 2024 i-a adus o primă consistentă de 200.000 de euro.

Comentarii Facebook