Anamaria Prodan iese la atac: ”Nu mai pot să tac”


Războiul dintre Anamaria Prodan și frații Becali continuă, iar soția lui Laurențiu Reghecampf a ieșit la atac. Impresarul a făcut publică reacția lui Gigi Becali în urma recentelor scandaluri dintre verii săi și familia Reghecampf.

Anamaria Prodan a dezvăluit că Reghecampf a avut o discuție cu Gigi Becali, iar acesta s-a plâns de modul în care este tratat de căptre verii săi, iar patronul stelist i-a spus că și el este deranjat de comportamentul celor doi impresari.

"Sotul meu a avut o discutie cu Gigi Becali referitor la problema implicarii fratilor. Nu era normal ca antrenorul lui Becali sa fie atacat in permanenta de familie. Sunt niste lucruri care n-ar fi trebuit sa le spun, dar nu mai pot sa tac... E adevarat ca lui Gigi Becali nu i-a placut aceasta situatie niciodata si ne-a cerut sa nu bagam in seama atacurile verilor sai", a spus Anamaria Prodan la Sport.ro.

"Pentru mine, acesti frati nu exista. Daca, in fotbal, Reghecampf, Argaseala si Stoica nu vor sa accepte anumiti jucatori, nu vor sa-i accepte din cauza randamentului, a valorii. Dar atatia jucatori sunt impresariati de cei doi frati, incat discutia nu-si are rostul", a precizat Anamaria Prodan.

Comentarii Facebook