Ana Maria Prodan a cumpărat U Cluj: Nu mă tem de Paszkany! VEZI motivul pentru care a investit la Cluj INTERVIU


Ana Maria Prodan a dezvăluit pentru Știri de Cluj motivul pentru care a cumpărat U Cluj, dar a răspuns și unor intrebări incomode.

Știri de Cluj: De ce ați făcut acest pas?

Ana Maria Prodan: Imi doresc să demonstrez că U Cluj nu va muri niciodata si ca va fi cinstea Clujului. Este una dintre echipele cu cea mai mare tradiție din fotbalul românesc, cea mai frumoasa și infocată galerie și are tradiția care nu trebuie să moara niciodată. Daca tot am făcut din rahat bici la Chiajna și a pocit, același lucru vreau să îl fac și aici la Cluj si vreau să pocnescă pe perioada mai lungă. Vreau să demonstrez că o femeie poate să fie serioasă și poate să aducă o echipă, cum este U Cluj, unde ii este locul.

Știri de Cluj: Care a fost momentul care v-a convins că U Cluj este echipa pe care o doriți?

Ana Maria Prodan: După ce am bătut cu Chiajna la CFR Cluj, la hotel au venit membrii galeriei. Ne-au pupat si ne-au strâns in brațe si o astfel de dragoste față de echipă nu am mai văzut. RJ (n.red. cunoscutul lider al galeriei) m-a convins că aici se pot face lucruri magice. M-am gândit: Uite ce inseamnă să ai o echipă mare și să îți iubești echipa până la moarte. Gestul acela făcut atunci a valorat maxim. Cred ca la Cluj dragostea față de echipă este mai puternică decât dragostea față de familie.

Știri de Cluj: Nu vă este teamă de Arpad Paszkany sau de alte interese?

Ana Maria Prodan: Toată lumea îmi spune să nu mă duc, dar pe mine nu mă interesează interesele din oraș. M-au anunțat ca nu voi putea să fac nimic din cauza lui Paszkany și că nici Primaria și nici Consiliul Județean nu mă vor ajuta. Mi-au mai spus că toată lumea vrea ca echipa să moară. O să demonstrez că U Cluj nu va avea soarta Unirii Urziceni. Vreau să fac aici o familie. Vreau să aduc niște jucători care să moară pentru U Cluj si să nu am niciodată senzația că eu le dau salarii mari și ei nu mor pe teren pentru echipă.

Știri de Cluj: Faptul ca sunteti căsătorită cu Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, are vreo importanță?

Ana Maria Prodan: Nu are importanță acest lucru. Când vine vorba despre profesionalism eu nu am familie, nu ma interesează nimeni. De asemenea, nu am nicio legatura cu Adrian Marțian (n.red. omul de afaceri care a negociat cu Florian Walter. Ultima rundă a fost chiar marți, 19 iunie, iar la discuții a sistat și Ionuț Luțu, omul lui Gigi Becali). Eu îmi doresc ca alături de mine să vină toți oamenii care iubesc U Cluj până la moarte. Îi aștept alături de mine si vreau să scot acțiuni la vânzare și să vină legal cei care vor să cumpere. Vreau ca U Cluj să fie primul club din România organizat după principiile din Occident.

Comentarii Facebook