Sambata 28 Noiembrie

Alvaro Pereira poate umple de bani CFR Cluj! Ardelenii au 20 % dintr-un eventual transfer al jucatorului


Fostul jucator al CFR Cluj, Alvaro Pereira, i-ar putea "imbogati"pe ardeleni, care au 20% dintr-un eventual transfer al jucatorului, dupa Mondial din Africa de Sud.

"Cand l-am dat in Portugalia, am pastrat 20 la suta dintr-un eventual transfer. Din ce mi-au spus portughezii, va pleca de la Porto cel tarziu vara viitoare!", a declarat presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan.

Alvaro Pereira a fost vandut la FC Porto pentru suma de 4,5 milioane de euro, fiind cel mai scump transfer reusit de ardeleni. Cu toate acestea, clujenii si-au pastrat o cota de 20% dintr-un eventual viitor transfer.

 

Pereira a semnat pe 5 ani cu FC Porto si are o clauza de reziliere a contractului de 20 de milioane de euro, ceea ce ar face ca CFR Cluj sa incaseze, in cazul in care jucatorul va fi vandut, inca 4 milioane de euro.

Alvaro Pereira a jucat pana acum la FC Porto in 28 de partide si la Campionatul Mondial din Africa de Sud a reusit un gol in partida cu Africa de Sud.

Presedintele Iuliu Muresan a dezvaluit pentru prosport.ro ca "Pereira e un jucator de mare calitate si mi-a parut rau ca ne-am despartit, dar clubul a facut o afacere buna".

 

Foto: prosport.ro

Comentarii Facebook