VIDEO - Alvaro Pereira, fostul jucator al CFR Cluj, a inscris impotriva Africii de Sud. Uruguay -ul a castigat cu 3 - 0 - VEZI GOLUL


Alvaro Pereira, fostul jucator al CFR Cluj, a inscris golul umilintei pentru Africa de Sud, in minutul 5 din prelungirile partidei. Pereira a marcat cu capul dupa o centrare venita din partea dreapta.

Jucatorii din Uruguay au dominat partida si au inscris in minutul 24 prin vedeta echipei Diego Forlan. Tot el a transformat si lovitura de la 11 metri primita de Uruguay in minutul 76.

Fostul jucator al Campioanei Romaniei la fotbal, Alvaro Pereira, a fost protagonistul ultimei faze de joc din meci. A primit o centrare de pe partea drepta de la Suarez si a inscris cu capul.

Fotbalistul a declarat zilele trecute in timp ce era la Mondialul din Africa de Sud ca CFR Cluj l-a fac jucator mare si i-a salutat pe oficialii echipei.

Scorul final al partidei Africa de Sud - Paraguay a fost 0-3 si in proportie de 80% echipa gazda a Mondialului este eliminata din competitie.

Comentarii Facebook