All star Game -ul baschetului feminin s-a jucat la Dej! Vezi cine a castigat si ce surprize au fost - VIDEO


Cele mai bune jucatoare de baschet din campionatul romanesc s-au intalnit duminica seara la Dej, la All Star Game, dintre echipele Nordului si Sudului.

Sala sporturilor din Dej a fost neincapatoare si dintr-un alt motiv. Fostele glorii de la inceputul anilor '90 ale baschetului feminin s-au intalnit dupa aproape 20 de ani, pentru un meci demonstrativ. Pe teren a revenit si presedintele Federatiei Nationale de Baschet, Carmen Tocala, fosta jucatoare a echipei din Dej.

 

"Baschetul din nefericire a pierdut mult teren la Dej in fata celorlalte sporturi. Pe de alta parte, pentru toate cele care au activat la Dej inseamna foarte mult. A fost familia noastra multa vreme si, daca undeva ne-am simtit extraordinare ca si sportive ale Romaniei, ne-am simtit la Dej. Am oscilat mult intre a juca si a nu juca pentru ca totusi antrenorii care sunt acum si jucatoarele din All Star nu din Old Star trebuie sa recunoasca autoritatea si atunci, daca te vad jucand si nu evoluezi la nivelul lor, evident ca ar avea ceva de comentat. Pana la urma am intrat in teren furata de filele de poveste", a spus carmen Tocala.

 

All Star Game -ul de la Dej s-a incheiat cu meciul dintre cele mai bune jucatoare de baschet din Liga Nationala, adunate in echipa Nordului si echipa Sudului. Componenta celor doua team -uri a fost aleasa prin vot de publicul din toata tara si de jurnalistii sportivi.

Partida a fost castigata de echipa Sudului. La final, insa, toate jucatoarele de la All Star game au primit cupe si medalii.

Comentarii Facebook