Alin Minteuan, antrenorul echipei CFR Cluj: Jucatorii au raspuns pozitiv la ritmul pregatirii

Antrenorul echipei CFR Cluj, Alin Minteuan, a declarat ca toti jucatorii au raspuns bine ritmului impus in catonamentul din Antalya.

 

"Ne simtim foarte bine, sunt multumit de cum am intrat ca si grup in ritmul pregatirilor. Sunt foarte multumit de conditiile din cantonament, am auzit ce vreme capricioasa este acum in tara si sunt fericit ca pot face pregatirea intr-un loc unde clima este mai generoasa cu noi. Toata lumea a raspuns pozitiv la ritmul pregatirii. Gabi Muresan se antreneaza cot la cot cu echipa si abia asteapta sa revina pe teren si sa ne incante cu evolutiile cu care ne-a obisnuit in ultima perioada. In cantonament il am si pe Flavien Tamou, care ne-a impresionat pe toti cu daruirea si ambitia de care a dat dovada, incercand sa demonstreze ca este o alegere la fel de buna ca si Traore", a declarat Alin Minteuan intr-un interviu acordat site-ului oficial al echipei din Gruia.

 

El a spus ca in prima parte a cantonamentului se pune mai mult accent pe rezistenta si forta fizica. "Jucatorii nu au inca bucuria sa faca ce le place lor cel mai mult si anume jocul cu mingea. Bineinteles ca ne pregatim si acum cu mingea, dar vom insista mai mult pe acest aspect in preajma meciurilor amicale care vor urma. De asemenea, pozitionarea in teren si schemele de joc le voi lucra mai intens in partea secunda a stagiului de pregatire", a mai spus Minteuan.

 

CFR Cluj este in catonament in Antalya pana in 15 februarie si are programate meciuri amicale cu FC Horst, Metalurg Donetk, SV Ried, FC Koper, FC Rijeka si Litex Loveci. Vezi AICI programul detaliat al meciurilor de pregatire.

 

Foto: cfr1907.ro

Comentarii Facebook