Alexandru Pacurar, prezentat oficial de U Cluj: Am fost chemat si la Universitatea Craiova, dar am ales Clujul


Alexandru Pacurar a fost prezentat astazi oficial de U Cluj. Jucatorul a spus ca a avut de ales intre Universitatea Craiova si echipa din Cluj, dar a ales sa vina acasa. 

"Ma bucur foarte mult ca am revenit acasa, la echipa mea de suflet. Acest transfer nu este un pas inapoi, chiar daca Steaua este principala favorite la titlu in acest an. Steaua este un capitol incheiat pentru mine, acum ma gandesc doar la U Cluj. Aici am trait momente frumoase in trecut si vreau sa dau totul pentru aceasta echipa. Am fost ofertat de Craiova, domnul Piturca m-a chemat acolo, dar cand s-a ivit oportunitatea de a veni la Universitatea, n-am stat pe ganduri", a povestit jucatorul

Alexandru Pacurar a mai spus ca isi doreste sa faca performanta cui U Cluj si chiar sa ajunga in cupele europene.

"Am discutat cu domnul Walter, mi-a spus cateva cuvinte despre ceea ce isi doreste el aici, este un proiect foarte frumos si ma bucur ca si eu fac parte din acest proiect. Este normal sa tindem cat mai sus cu putinta, oricine isi doreste performanta. Eu personal mi-as dori sa joc cu Universitatea Cluj in cupele europene", a afirmat mijlocasul.

Marian Pana, antrenorul U Cluj, s-a felicitat pe jucator pentru alegerea facuta. "Ii multumesc lui Alex ca a ales sa vina la Universitatea, este un fotbalist valoros care ne va ajuta foarte mult. Acum vom face tot posibilul sa il integram cat mai rapid in echipa", a afirmat Pana.

Comentarii Facebook