Alergarea şi bicicleta sunt DĂUNĂTOARE, susține antrenoarea STARURILOR

 

Antrenoarea de fitness a starurilor precum Madonna, Victoria Beckham şi Gwyneth Paltrow susține că alergarea și pedalarea pe bicicletă sunt dăunătoare.

 

Tracy Anderson este celebră datorită programele de fitness create. Ea arată într-un material video postat pe site-ul de lifestyle al actriţei Gwyneth Paltrow un program de lucru de 15 minute, dar spune că activităţile fizice precum alergarea pot dăuna, scrie dailymail.co.uk.

 

Chiar dacă pedalarea şi joggingul ard calorii, aceste activităţi nu modelează muşchii feminini şi zonele cu probleme. Realizarea de mişcări repetitive cum ar fi alergarea produce un dezechilibru în structura musculară, iar muşchii din zona picioarelor se dezvoltă excesiv”, a spus antrenoarea de 37 de ani, notează Mediafax.ro.

 

Alergarea la maraton este o realizare importantă, dar dacă vrei să pierzi din greutate, antrenamentul cu alergare nu va da rezultatele pe care le aştepţi. Pentru a lucra zonele cu probleme, trebuie să existe suficiente mişcări care să menţină organismul alert”, a mai spus antrenoarea.


Comentarii Facebook