Alcantara ataca CFR Cluj: "Trebuia sa se faca loc altor jucatori, mai sunt si comisioanele unora si tot felul de interese"

Jucatorul brazilian care va semna un contract cu formatia japoneza Montedio Yamagata spune ca a fost eliminat din lotul CFR Cluj fara nicio explicatie.

 

"Am fost eliminat fara nicio explicatie. N-am inteles de ce, de la un moment dat, n-am mai prins echipa. N-am mai jucat in ultimele 7 meciuri din 2010, desi nu gresisem flagrant inainte si chiar avusesem jocuri foarte bune. Asa se intampla in fotbal. Probabil trebuia sa se faca loc altor jucatori, mai sunt si comisioanele unora si tot felul de interese care n-au legatura cu performanta. Nu vreau sa spun mai mult, lucrurile astea sunt cunoscute in vestiarul lui CFR", a spus Hugo Alcantara, potrivit gsp.ro.

 

Alcantara a fost informat la plecarea in vacanta ca din retur nu va mai continua cu gruparea din Gruia. Se pare ca fundasul va avea insa un contract mai avantajos la noua sa echipa din Japonia decat a avut la CFR Cluj.

Comentarii Facebook