”Aici, la Cluj, iarna chiar e frig. N-ai bani de teren de antrenament încălzit” - Declarația acidă a lui Alex Chipciu


Alex Chipciu, mijlocașul U Cluj, s-a plâns de gazonul de pe Cluj Arena, care a fost schimbat degeaba pentru că este praf.

Terenul ne-a incomodat și pe noi, și pe ei. Dai pe lângă, intră gheata, nu intră, n-a fost un meci spectaculos! Aici, la Cluj, iarna chiar e frig. N-ai bani de teren de antrenament încălzit, poate doar FCSB să aibă. Gazonul de pe Cluj Arena tocmai ce-a fost schimbat, a mai și costat atâția bani. N-avem gazon!”, a declarat Alex Chipciu.

Fotbalistul a precizat că e optimist că U Cluj la ajunge în play-off. ”A intrat o stare în noi de nu mai suntem mulțumiți cu nimic. Facem egal la Craiova, ”aaa, e prea puțin”. Sau trebuia să batem pe FCSB! Cu cine să te bați, comparativ tinerii noștri, fără experiență, comparativ cu Coman și cu Olaru.

Parcă vedem doar «play-off, play-off», în rest, nimic bun. Obiectivul e «7-9», dar vrem în play-off. Dacă nu vom ajunge acolo, toți vor spune că e nasol.

Optimism există. Eu, de când m-am întors în România, sunt mai pesimist, asta ca să mă surprind! Văd și răul, sunt pesimist spre echilibrat. Toți colegii îmi vorbesc de play-off, dar eu, în discuțiile cu ei, îi țin pe genul ”stați, așa!”, să fie concentrați, să nu creadă că sunt prea buni”, a reacționat Chipciu.

Vizavi de lupta pentru câștigarea campionatului, Alex Chipciu a evidențiat câteva detalii:

FCSB dacă nu va juca pe terenuri bune, va avea probleme. Altfel, dau și pleacă și nu-i mai prinzi! Dacă vor juca pe terenuri foarte bune, cei de la FCSB au cea mai mare calitate. Nu există jucători de nivelul lui Coman și Olaru”.

Comentarii Facebook