Adrian Porumboiu a ironizat CFR Cluj: Asa arata campioana noastra, locul 500 in lume? Ei castiga trofee cu alte mijloace


Finantatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, i-a luat peste picior pe cei de la CFR Cluj.

"E dezamagitor pentru ca am dominat meciul in 10 oameni. A venit acea eliminare, arbitrul are circumstante atenuante, dar abia il atinge Hugo Luz. Ronny trebuia dat afara. La cum joaca, CFR-ul poate pierde titlul, dar ei au alte mijloace. Daca si la Tudor s-a ajuns, e grav.

Arbitrajul imi lasa un gust amar, nu-l recunosc pe Tudor. Chiar am vrut sa intru si sa-l trag de barbita, sa ma conving ca e el.

CFR-ul n-are echipa, azi trebuiau sa piarda si cu om in plus.

Tusierul Eduard Dumitrescu a fost trimis special aici, ridica fanionul la fiecare faza. E venit in inspectie aici, a jubilat la eliminarea lui Hugo Luz. Trebuie sa fiu obiectiv si sa spun ca si ei au avut penalty. N-au jucat nimic, au fost momente in care trebuie sa le dam si lor o minge. Asta-i campioana noastra, locul 500 in lume! Pai, iau si eu 100 de campionate cu arbitraje in spate", a spus Adrian Porumboiu la Fanatik Show, la DigiSport 1.

El sj0a acuzat propriul jucator, pe Marius Constantin, ca "ar trebui trecut pe lista de prime a celor de la CFR. Marius Constantin a pasat in sistem de vals direct la Sougou".

 

FC Vaslui - CFR Cluj 1-1! Vezi golul lui Wesley VIDEO

Comentarii Facebook