Duminica 28 Aprilie

Adrian Mutu, nemulțumit după victoria cu Craiova: „De mâine uităm meciul acesta”


CFR Cluj a învins-o pe FCU Craiova cu scorul de 3-1, în deplasare, într-un meci din etapa a 26-a a Superligii.

Adrian Mutu, antrenorul CFR Cluj a fost nemulțumit însă de ocaziile ratate  ale jucătorilor.

„Scorul trebuia să fie mai mare, am riscat să îi băgăm în meci. Au marcat la singura ocazie, dacă o putem numi ocazie. În fotbal am văzut multe, eram puțin supărat, avem nevoie de multe ocazii. El Kaddouri e un jucător de mare valoare, cu experiență, se vede când atinge mingea. 

De mâine uităm meciul acesta, vine Dinamo! Ne gândim la următorul meci, e bine că ținem aproape de FCSB și Rapid. Nu vreau să vorbesc despre obiective finale. Vreau să continuăm cu rezultatele pozitive. Noi trebuie să avem continuitate. Avem valoare să câștigăm fiecare meci. 

Ne îmbunătățim la fiecare meci, dar ne trebuie atenție, adversarii nu au ocazii, dar și când au, trebuie să știm să ieșim din acele situații. CFR Cluj e o echipă de mare valoare, cea mai titrată din ultimii ani, trebuie să fac treabă, de asta am venit. Bine că a dat gol Bîrligea, dar trebuie să lucrăm. Și Otele a ratat, trebuie să înțeleagă că atacanții trebuie să trateze serios când au ocazii!”, a declarat Mutu la Orange Sport, potrivit Gsp.ro.


Comentarii Facebook