Adrian Cristea, prezentat oficial la U Cluj fara Bianca: "Astept sa joc impotriva CFR Cluj" - VIDEO


Mijlocasul Adrian Cristea, adus de la Dinamo la U Cluj, a fost prezentat astazi in mod oficial. "Printul" a venit fara Bianca Dragusanu si a spus ca asteapta meciul cu CFR Cluj.

"Trebuie sa o luam usor. Pas cu pas. Doresc sa ajut cat mai mult echipa sa fac jocuri cat mai bune si impreuna sa reusim lucruri frumoase. Daca am venit, nu am venit ca sa ma aflu in treaba. Am vorbit si cu domnul Walter si m-a convins sa vin aici. Vreau sa ii multumesc pentru mana intinsa de el si de clubul Universitatea Cluj si are un proiect frumos.

Trebuie sa avem putina rabdare si fac un apel si la suporteri sa aiba putina rabdare cu noi pentru ca rezultate imediate si joc spectaculos imediat e mai greu. Speram sa reusim cat mai repede. Speram sa reusim cat mai repede, dar trebuie putin timp
", a spus Adrian Cristea la conferinta de presa.

"Printul" a mai declarat ca returul este important pentru consolidarea echipei, dar numai din urmatoarea editie de campionat se pune problema performantei.

El a venit la Cluj fara Bianca Dragusanu si a afirmat ca nu ii pare rau pentru ca a parasit Bucurestiul. "In viata trebuie sa mai facem si sacrificii. Nu are de ce sa imi para rau ca am plecat din Bucuresti. Ma gandesc la prezent si nu chiar la echipa nationala. Daca voi fi intr-o forma buna si voi juca bine sigur ca pot ajunge si la echipa nationala", a mai spus "Printul".

Cristea a declarat ca a urmarit meciul din tur dintre U Cluj si CFR Cluj si a spus ca asteapta returul pentru a obtine victoria.

Comentarii Facebook