Adio, CFR! Denis Alibec se simte „lucrat" de conducere și e decis să plece


Denis Alibec a fost exclus din lotul CFR-ului, după ce a plecat de pe bancă în minutul 70 al întâlnirii cu Academica Clinceni (2-0), nemulțumit că nu este introdus pe teren.

Denis Alibec se simte „lucrat"

Atacantul nu se simte vinovat pentru situația în care se află și crede că a fost „lucrat". Denis Alibec bănuiește conducerea clubului că vrea să-l determine să plece, scrie SpotMedia.

Fotbalistul le-ar fi transmis apropiaților că informația legată de plecarea sa de pe bancă a fost "scăpată" de șefii campioanei în presă pentru a-i crea o imagine proastă și pentru a-l determina să plece în iarnă.

Dacă nici cu Clinceniul nu mă bagă să joc, atunci cu cine?", a fost una dintre reacțiile lui Alibec.

Ruptura dintre Denis Alibec și CFR Cluj este iminentă, în condițiile în care și fotbalistul își dorește să plece. El este împrumutat la CFR Cluj până în vară, însă se va despărți de gruparea din Gruia în această pauză competițională.

Alibec se va antrena separat de restul lotului până la finalul meciurilor care au mai rămas de jucat din acest an, după care cele două părți se vor despărți, susțin sursele digisport.ro.

Denis Alibec, împrumutat la CFR Cluj de la Kayserispor

Denis Alibec a fost împrumutat de la Kayserispor la insistenţele fostului preşedinte Marian Copilu. În Turcia avea un salariu de 800.000 de euro, iar din suma lunară, 66.000 de euro, ardelenii s-au angajat să achite 25.000 de euro!

Oricum, stilul lui Denis Alibec nu era pe placul antrenorului Dan Petrescu, de aceea situaţia în care s-a ajuns între cei doi nu este o surpriză. În Conference League, Petrescu l-a trimis pe teren în patru jocuri, în care a evoluat între 17 şi 45 de minute, niciodată un meci întreg.

În campionatul intern, de când Petrescu i-a luat locul lui Şumudică, Denis Alibec a evoluat tot în patru partide. Cele mai multe minute le-a prins cu Voluntari, 85, când echipa a învins cu 1-0. În rest, cel mult o repriză, cum s-a întâmplat la meciul cu Rapid. Fără gol, fără pasă de gol.


Comentarii Facebook