Acuzații grave aduse de Gigi Becali, după ce meciul Voluntari - FCSB s-a terminat la egalitate: „Au avut 3.000 de euro primă de la CFR Cluj”


Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, o acuză pe CFR Cluj de faptul că a oferit prime în valoare de 3.000 de euro jucătorilor de la FC Voluntari.

CFR Cluj poate câștiga al 5-lea titlu consecutiv în Liga 1, dacă o învinge în această seară pe Universitatea Craiova. Echipa antrenată de Dan Petrescu a beneficiat de un ajutor nesperat din partea celor de la FC Voluntari, echipă care a remizat cu FCSB.

Gigi Becali a fost extrem de supărat după meci și a declarat că fiecare jucător de la FC Voluntari ar fi primit 3.000 de euro de la CFR Cluj.

Cred că Dumnezeu va face dreptate mâine (n.r. duminică e CFR Cluj - Universitatea Craiova). Ei au jucat pe 1500 de euro Primăria și 3000 le-a dat CFR Cluj. Primăria e regulamentar să dea, câ e echipa Primăriei. Mă deranjează de ce a luat primă de la CFR Cluj. Toată săptămâna m-am luptat să jucăm pe Arena Națională că ei voiau în Giulești. Nu-mi vine să cred să iei banii de la adversarul meu”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Mi-a zis cineva azi că sunt prost la oameni. Mă refer că o echipă a luat 3000 de euro primă de la CFR Cluj. Avem prieteni pe la echipă și chiar rude pe la Voluntari. Vreau să facă Dumnezeu dreptate. La ce mizerii au făcut nu au cum să-i ia Cupa (n.r Voluntari joacă finala cu Sepsi)", a mai declarat Gigi Becali.


Comentarii Facebook