Miercuri 18 Mai

FOTO. Atacant CFR „prins în flagrant”. Un model Only Fans spune că i-ar fi propus 500 de euro pentru filmarea într-un videoclip de adulți


Modelul român Miruna Milu (25 de ani), cu numele de scenă „Ema Karter”, s-a arătat revoltată după ce jucătorul CFR-ului, Marko Dugandzic (28 ani) i-ar fi propus să colaboreze pentru un videoclip de adulți pe platforma OnlyFans. Miruna a publicat o imagine cu mesajele pe care le-ar fi primit din partea fotbalistului, în care acesta oferă 500 de euro pentru o partidă filmată de sex oral.

Într-o perioadă în care CFR Cluj tremură pentru titlul din Liga 1, având doar două puncte peste FCSB cu două etape rămase, Dugandzic i-ar fi scris Mirunei Milu, model român stabilit în Germania, căreia i-ar fi oferit 500 de euro pentru o partidă de sex oral care avea să fie publicată pe platforma OnlyFans. Miruna Milu, care activează în industrie sub numele de scenă „Ema Karter”, a publicat pe contul personal de Instagram o imagine cu mesaje aparent primite din partea fotbalistului, la care a răspuns scurt: „Nu! Ce naiba, nu sunt escortă!”, scrie GSP

​​„Nu contează că ești fotbalist, artist sau oricâți bani îmi oferi! Îmi permit să aleg cu cine colaborez pentru OF. Poate la alte fete merge vrăjeala cu banii sau cu o masă în club”, a mai adăugat modelul. 

OnlyFans este o platformă online în care utilizatorii plătesc pentru a vedea fotografiile și videoclipurile publicate de creatorii de conținut, în cele mai multe cazuri destinate adulților.

Actualizare:

Reacția atacantului de la CFR

La aproximativ două ore după acuzațiile Mirunei, Marko Dugandzic a reacționat pe contul său de Instagram. Fotbalistul CFR-ului susține că i-a fost „spart” contul. Concret, că nu el ar fi trimis mesajele ofensatoare. Reacția vine la scurt timp după ce în presă au apărut informațiile publicate de Miruna.

Cineva mi-a spart profilul, așa că dacă primești mesaje jignitoare, îmi cer scuze tuturor”, a scris atacantul pe pagina sa de Instagram. 

miruna 1.jpeg

Comentarii Facebook