Acuzații de blat la Sepsi - CFR Cluj, 2-2. Replica lui Balaj: „Nu îmi pasă de ce calcule fac alţii. Noi vrem să câştigăm campionatul”


Echipa Sepsi Sf. Gheorghe a încheiat la egalitate luni, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia CFR Cluj, în ultimul meci al etapei a 29-a din Superliga. 

Cu 40 de puncte înainte de ultima etapă, FCU Craiova 1948 speră și ea la play-off, în condițiile în care în joc e și celebrul meci direct, 3-0 la ”masa verde” pentru Sepsi, oltenii sperând în continuare în anularea deciziei. De altfel, înainte de meciul Sepsi - CFR, cei de la Craiova au sugerat un posibil blat la Sfântu Gheorghe, adică o victorie a covăsnenilor care nu s-a întâmplat. 

În ziua meciului, președintele lui FC U Craiova a postat pe Facebook următorul mesaj:

Am pornit din Craiova. Destinația finală este Sfântu Gheorghe. Azi de la 20:30, SEPSI, fostă IMASA, joacă un meci important pentru calificarea în play-off. Voi fi la fața locului să mă conving dacă spiritul lui Jean Pădureanu ne mai bântuie.

Deviza lui principală era: «La tine acasă dai tu două goluri, la mine acasă dau eu două». Simplu și poți fi in primele șase echipe. La el a ținut tactica asta vreo 10 ani. Bine, dar asta era pe vremea lui Naș’ Mircea Sandu.

Azi e imposibil ca cineva sa se preteze la așa ceva. S-au schimbat multe lucruri radical în fotbalul românesc. Am scăpat de «pădureni» și-am rămas cu predictibilitatea. Se va juca corect și va câstiga cel mai bun. Adică, Sepsi. Abia aștept s-ajung!”, a scris Marcel Pușcaș.

Președintele lui CFR Cluj i-a dat o replică omologului de la FC U Craiova, Marcel Pușcaș, care a lăsat de înțeles că partida dintre Sepsi și CFR Cluj ar putea fi blat.

Atât timp cât s-a văzut pe teren, mesajul a fost acolo. În rest, i-am spus. Ajung eu să dau mesaje la Puşcaş. Nu ştiu cum a fost Dan Petrescu, am fost mai nervos. Sunt dezamăgit că noi nu am câştigat. Noi abordăm orice meci la victorie. 

Nu îmi pasă de ce calcule fac alţii. Noi vrem să câştigăm campionatul. Contează să fim pe primul loc la finalul campionatului. Mai sunt meciuri importante, mai este mult", a spus Balaj.

Comentarii Facebook