Acuzatii de BLAT in vestiarul Dinamo! Dario Bonetti si-a acuzat jucatorii ca au dat meciul


Infrangerea din Stefan cel Mare a scos la lumina acuzatii de blat, lansate chiar de antrenorul echipei Dinamo, Dario Bonetti.

Luchin a declarat ca "cineva" i-a acuzat pe jucatori de blat la pauza, dar nu a vrut sa dea nume. Ionel Danciulescu a dezvaluit ca acuzatiile veneau de la antrenorul Bonetti.

"Cu cine stam noi inauntru, in vestiar? Luchin are dreptate. Este cea mai neagra zi din viata mea de fotbalist. Bonetti a zis in vestiar ca ori nu vrem sa jucam, ori suntem "blat". Am avut si ieri o discutie cu el pe tema asta. N-a pomenit numele lui 'nea Ando, dar trebuia sa-l mai pomeneasca?

N-am facut asa ceva in viata mea. Sunt de 11 ani la Dinamo, oamenii ma stiu, eu n-am facut asa ceva in viata mea. Balgradean n-a jucat, dar eu am jucat. Colegii de pe banca mi-au zis ca iar voia sa ma schimbe in minutul 10. De ieri Bonetti ne-a zis ca daca ne suna cineva...

Va dati seama, sunt multi jucatori care nu-si mai doresc sa joace, asa ne simtim. Asta din cauza a ceea ce s-a intamplat in zilele acestea. Au mai fost acuzatii nefondate si dupa meciul cu Universitatea Cluj. Asta este. Eu spun adevarul, n-am de ce sa mint.

Moti si Scarlatache au fost acuzati ca au luat intentionat cartonase, o mizerie. Asteptam si noi sa ne ia si noua cineva apararea. Lumea ne cunoaste. Ok, prima repriza a fost mai slaba, dar daca spune cineva despre mine, eu ies din fotbal si n-o sa mai auziti de mine toata viata. Sa nu intelegeti ca am eu ceva cu domnul Bonetti. Asta este viata, poate nu mai joc, dar coloana mea vertebrala este dreapta si o sa merg cu privirea sus toata viata.

Normal ca toata lumea e suparata, daca noi castigam meciul asta, mai aveam sanse", a declarat Ionel Danciulescu la DigiSport, in cadrul emisiunii Fanatik Show.

 

Dinamo - CFR Cluj 0-1 REZUMAT VIDEO - Golul lui Kapetanos aduce victoria

Comentarii Facebook