Academica Clinceni - CFR Cluj: 1-4. Dan Petrescu e supărat și acum


CFR Cluj a scos fotbalul din capul celor de la Academica Clinceni, echipă promovată din liga a doua.

Clujenii au înscris de patru ori și au primit un gol. 

CFR a deschis scorul prin Cestor, în minutul 11, iar după patru minute Costache a marcat al doilea gol. CFR Cluj a mai înscris o dată în minutele de prelungire ale primei reprize, prin Itu.

În minutul 58, de la Academica Clinceni a fost eliminat Răuţă, iar în minutul 72 clujenii au înscris al patrulea gol prin Luis Aurelio.

Pentru gazde a înscris Dobrescu.

Dan Petrescu a spus că ”e a doua oară în carieră când marcăm atât de mult din faze fixe. Scorul din prima repriză nu e corect. Ei nu au ştiut să se apere, în prima repriză a fost echilibrat. Cred că scorul din prima repriză nu e real. În repriza a doua au riscat şi ei, au luat şi roşu, dar sunt convins că Academica va fi o surpriză. Itu nu putea respira, s-a operat la nas. Voia schimbare la pauză, dar a înscris. Când îţi iese, îţi iese până la final. Itu a făcut un meci excelent, a prins încredere, nu a jucat niciodată în Liga 1. Mă bucur pentru el. Petrila putea marca şi el”, a declarat antrenorul campioanei, la DigiSport.

Toţi jucătorii m-au supărat. Dacă vă uitaţi în gura antrenorilor, toţi înjură. În loc să ne gândim la meci... Sylla a avut câteva momente în care m-a suărat. M-am supărat puţin pe echipă. Golul ăla mi-a stricat seara. Nu avem timp să pregătim meciul cu Maccabi. Avem nevoie de un meci mare”, a mai adăugat tehnicianul.

Antrenorul din Clinceni, Ilie Poenaru, a spus că CFR Cluj nu au surprins cu nimic, diferența fiind făcută de fazele fixe. ”Nu am voie să iau asemenea goluri, patru goluri din faze fixe, ce am antrenat. Ca să fim sinceri în afară de faze fixe nu ne-a surprins cu ceva. Dacă nu suntem atenţi, concentraţi, ne pierdem oamenii din marcaj, plătim. Să sperăm că nu se va mai repeta şi pe viitor.

Am primit şapte goluri în două etape, trebuie să lucrăm la fazele fixe, cu toate că lucrăm, dar se pare că unii jucători ori nu înţeleg ori lipsa de experienţă. nu vreau să vorbesc mai mult, la cald.

Sunt foarte supărat, mâhnit în momentul ăsta. Înţeleg să pierdem, să fiu bătut de CFR, dar nu de maniera asta”, a spus antrenorul echipei Academica Clinceni, la Digi Sport. ”Sunt jucătorii mei şi până la urmă eu am făcut performaţă cu ei, ce am avut de spus le-am spus lor, nu vreau să cred că este o pălărie prea mare pentru ei (n.red. - Liga 1). Trebuie să schimbe alte lucruri la ei, le-am spus lor ce trebuie să schimbe şi rămâne acolo în vestiar.

Dacă continuăm aşa în următoarele două etape e clar că voi cere întăriri. Deja am cerut, dar am vrut să le dau şansă pentru că meritau toţi, încă o să mai dau şi în etapa următoare. Le-am transmis de acum, în vestiar, că la Iaşi nu mă interesează cum jucăm, vreau 3 puncte, gata, s-a terminat!

Am jucat cu U Craiova, emoţii, trac. Am jucat cu echipa campioană, este o diferenţă de valoare la ceea ce ne-a arătat CFR azi, bun, a trecut şi meciul ăsta. Am luat umilinţa pe care ne-am luat-o, dar din meciul din etapa următoare nu mai accept şi nu mai concep acest lucru”, a mai spus tehnicianul.

Comentarii Facebook