Miercuri 17 August

Dan Petrescu: M-am săturat de câte trofee şi de câţi bani am câştigat


Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, este supărat pe cei care îi critică jucătorii și le-a plătit unele polițe comentatorilor sportivi.

După înfrângerea lui CFR Cluj din turul de la Nur-Sultan, 0-1, Ilie Dumitrescu l-a ironizat pe Culio, mijlocaşul lui CFR Cluj, considerând că are o vârstă prea înaintată pentru a-i ajuta pe ardeleni. Dan Petrescu i-a răspuns fostului coleg de la Steaua şi echipa naţională, scrie Digi Sport:

Cică să-i mai dăm cinci ani contract lui Culio. Păi Culio este cel mai bun jucător din România. Tot timpul sunt în balanţă dacă sunt bun sau nu sunt bun. Cine mă judecă pe mine? Mă judecă cei care au fost antrenori şi n-au reuşit? Eu m-am săturat de câte trofee şi de câţi bani am câştigat”, a spus Petrescu, la Look Sport.

Comentatorul sportiv Ilie Dumitrescu a fost deranjat de ironiile tehnicianului: ”Mi-a stricat seara. Mă amuză copios declaraţiile astea. Eu merg pe aceeaşi declaraţie. Să-i mai dea cinci contract lui Culio, niciun fel de problemă! El este înconjurat de un nucleu important de persoane. Tot ceea ce spune Dan Petrescu e literă de lege. Noi mai avem şi alte păreri. Îi respect părerea lui.

Eu, când antrenam AEK Atena, el era la Sportul. Eu am fost la PAOK, nu ştiu pe unde era el atunci. E o părere, asta nu înseamnă eu deţin adevărul absolut. Eu sunt imparţial. Ce, să mă pun bine cu Dan Petrescu? Eu n-am niciun avantaj de la nimeni”.

Comentarii Facebook