A pariat 140.000 de lei pe victoria lui Federer, dar a pierdut toți banii

 

Un parior a jucat suma de 35.000 de dolari la pariuri pe victoria lui Federer, dar elvețianul a pierdut în fața lui John Millman.

 

Nefericitul parior a ales să mizeze o sumă mare, 35.000 de dolari (echivalentul a 140.178 de lei), pe o victorie considerată sigură a lui Roger Federer (37 de ani, locul 2 ATP), în fața lui John Millman (29 de ani, locul 55 ATP), elvețianul având o cotă de 1,02. În cazul în care Federer s-ar fi impus, un parior australian ar fi avut un câștig de 700 de dolari (puțin peste 2.800 de lei). Însă, cel care i-a stricat momentul de glorie a fost chiar un conațional, Millman, care avea o cotă la victorie de 14,00, scrie Digi Sport.

 

Federer a spus la final că a fost afectat de condițiile de la US Open. 

 

A fost foarte cald în această seară. Am simțit că n-am aer, că nu pot respira! E pentru prima dată când mi s-a întâmplat așa ceva. Am transpirat mult și am pierdut multă energie. Atunci când acoperișul e închis, aerul nu mai circulă. La un punct am fost chiar bucuros că meciul e gata. Dacă aș fi făcut 2-0 la seturi poate meciul ar fi arătat altfel”, a precizat Federer.

Comentarii Facebook