A fost la o „petrecere de fotbaliști” și a trăit o experiență traumatizantă: „Am plecat plângând, nu voi mai participa vreodată”


Tatiana Kisiel, model și influencer din Barcelona, susține că a trăit o experiență traumatizantă la o petrecere a unei echipe de fotbal.

Tânăra a povestit că a participat la o petrecere în Barcelona, fără să divulge numele echipei la care erau legitimați fotbaliștii prezenți la eveniment, dar a dat asigurări că nu este vorba despre ”vreun club de duzină”.

Nu prea voiam să merg pentru că am auzit că vor fi fotbaliști acolo, dar m-am gândit că vreau, totuși, să mă distrez și hotelul este spectaculos”, și-a început tânăra povestea, spusă pe Tiktok.

p2.jpeg

Ulterior, Tatiana Kisiel a povestit că a început să-l filmeze pe un fotbalist care urla la o fată, iar ce a urmat a făcut-o să plece de la petrecere plângând.

Când am văzut ce se întâmpla, am început, discret, să filmez, dar el m-a văzut. Am alergat către baie în timp ce el mă urmărea țipând. A bătut întruna în uși, până m-a convins să ies și să șterg clipul pe care-l filmasem. Am plecat de acolo plângând și e evident că nu voi mai participa la o petrecere de fotbaliști vreodată”, a spus Tatiana Kisiel, potrivit Mundo Deportivo, citat digisport.ro

Comentarii Facebook