Marti 7 Februarie

A fost instalat CUBUL VIDEO de la Sala Polivalentă. A costat 190.000 de euro - FOTO

 

Sistemul Video Box de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a fost montat. 

 

Aceste sistem este unic în România și va permite vizionarea imaginilor din timpul meciurilor pe patru ecrane uriașe cu leduri, de ultimă generație, cu o dimensiune de 5m x 3m, full color, similare cu cele din NBA, scrie stiridesport.ro

 

Cubul Video a costat 826.755 lei.

 

 

 

Vezi AICI mai multe fotogreafii. 

 

 Lucrările de construcție ale Sălii Polivalente sunt în grafic, iar constructorii sunt încrezători că vor putea respecta termenul limită.

 

Noua sală va dispune de suprafețe de joc pentru baschet, volei și handbal, iar pentru competițiile importante, precum campionatele europene, sunt disponibile suprafețe de joc speciale.

 

”Pentru competițiile mai speciale de handbal si volei avem o suprafață specială. Aceasta va fi montată doar cu ocazia meciurilor din competițiile europene, iar în rest avem suprafațe normale”, a declarat Cristian Manițiu, directorul companiei care se ocupă de construcția Sălii Polivalente.

 

De asemenea, acesta a mai precizat că sala va avea o capacitate de 7.300 de locuri pe scaune, iar în cazul concertelor vor fi disponibile 10.000 de locuri.

 

Totodată, cubul video a sosit, urmând să fie montat în perioada următoare, deasupra terenului de joc.

 

”Cubul video este de producție germană, iar ledurile sunt japoneze, de cea mai bună calitate. Cele patru panouri de câte 16 metri pătrați fiecare vor reda imagini la calitate Full HD”, a mai precizat Cristian Manițiu.

 

Sala Polivalentă va beneficia și de o parcare cu 450 de locuri.

 

Planșe cu Sala Polivalentă din Cluj! Construcția va eclipsa sau propulsa stadionul Cluj Arena - FOTO

 

 

Sala va fi inaugurată în 31 octombrie, o dată cu concertul lui James Blunt. Prețul biletelor va începe de la 50 de lei pentru studenți și va ajunge la 250 de lei.

 

Bugetul total al evenimentului este de 250.000 de euro.

 

Citrește AICI totul despre concert.

Comentarii Facebook