30.000 de clujeni au asistat pe Cluj Arena la un regal fotbalistic. Un "Mondial" mai mic la Cluj le-a amintit clujenilor ce inseamna fotbalul

 

Treizeci de mii de oameni s-au adunat pe Cluj Arena, demonstrand ca fotbalul este intr-adevar sportul rege, atunci cand spectacolul este total. 

 

"Meciul a început şi pentru puştii din tribune a fost ca o lecţie  despre fotbalul de altădată, iar pentru cei care i-au prins jucând pe cei din teren a fost retrăirea unor sentimente pe care ar nu le pot uita.Belo şi Gică Popescu denotă acelaşi respect pentru atacanţi şi îţi oferă sentimentul de siguranţă doar când îi priveşti, iar Chivu şi Contra se ocupă de căratul mingilor. La mijloc, Lupescu joacă tot cu privirea mereu sus, Sabău nu se opreşte nicio secundă din alergat, iar apoi apare Hagi şi odată cu el şi zâmbetele în tribune. O pasă marcă proprie, cu exteriorul, o încercare de lob şi o lovitură liberă.Toate din acelaşi stâng genial peste care n-au trecut anii. Parcă ţi-e dor şi de scandări de genul “Joacă-l pe Cobra!” sau “E liber Răducioiu!”. Parcă nu-ţi vine să crezi că le auzi acum", a fost relatarea celor de la Prosport.ro.

 

Din echipa Barcelonei au facut parte nume mari ale fotbalului de odinioara, intre care Belletti (a dat golul victoriei într-o finală de Liga Campionilor (2006) şi e şi campion mondial) Nadal (fundaş cu peste 200 de meciuri în tricoul Barcelonei),  Goikoetxea, Giovanni şi Sonny Anderson. fostul golgheter Salinas, care a marcat şi aici. 

 

Hagi  nu a uitat cum e sa faci spectacol. Stadionul a luat foc cand a intrat în teren cu tricoul cu numărul 11 al Barcelonei. Toata seara a fost una de spectacol fotbalistic total incheiata cu aplauze si valuri pentru nume mari ale fotbalului mondial. 

 

Meciul Generatia de Aur- Legendele Barcelonei s-a incheiat 0-2, dar scorul nu a interesat pe nimeni.

 

Vezi video AICI

Comentarii Facebook