Zumbathon caritabil pentru tinerii care suferă de insuficiență renală

 

Cei mai renumiți instructori de zumba din Cluj-Napoca vor organiza vineri, 29 noiembrie, un Zumbathon - un maraton de zumba caritabil pentru copiii care suferă de insuficiență renală.

 

Evenmimentul va dura două ore, de la 18.00 la 20.00, în sala de evenimente International Ballroom, str. Băişoara nr 2A.

 

Cauza pentru care instructori precum Ramona Dămăcuş, Alina Cocuţ, Andrea Rado, Alina Mihon, Mara Suciu, Brânduşa Istrate, Nicoleta Roşu, Simina Jucan şi mulţi alţii îşi pun la dispoziţie timpul şi expertiza sportivă este strângerea de fonduri pentru copiii cu insuficienţă renală cronică, sprijiniţi de Asociaţia pentru Solidaritate şi Empatie ”Claudia Safta”. 

 

Banii donaţi de către participanţi - care pot beneficia de mişcare şi timp de calitate achitând un bilet în valoare de 20 de lei/pers - tinerilor bolnavi de insuficienţă renală cronică vor fi utilizaţi pentru a li se organiza tabăra de iarnă ”Lumina de acasă”. Astfel, li se oferă copiilor posibilitatea de a petrece sărbătoare Crăciunului împreună, bucurându-se de cadouri şi căldura sufletească a celor care se bucură de sănătate şi aleg să le facă acest cadou.

 

La eveniment pot participa toţi cei dornici să facă un gest umanitar, de la copii, la părinţi, bunici, tineri, clujeni sau nu. Instructorii promit o experienţă unică atât pentru cunoscătorii de zumba, pasionaţi de astfel de evenimente – maraton, cât şi pentru cei care nu ştiu nimic despre acest sport nou, oferindu-le celor curioşi ocazia unor noi experienţe. 

 

Cei care doresc se pot alătura acestui eveniment, pentru a aduce zâmbet şi bucurie pe faţa a 46 de tineri suferinzi, care şi-au petecut mare parte din acest an între şedinţele de dializă şi tratamentele pentru cumplita afecţiune de care suferă. 

Comentarii Facebook