Ziua șoferilor beți la volan! Câți clujeni au fost prinși conducând sub influența băuturilor alcoolice, într-o singură zi



Polițiștii clujeni au depistat, miercuri, mai mulți conducători auto care s-au urcat la volan sub influența alcoolului.

Astfel, potrivit IPJ Cluj, în 27 iulie a.c., în jurul orelor 19:00, poliţişti rutieri din cadrul Poliției municipiului Gherla și Secției 7 Poliție Rurală Gherla au depistat un bărbat de 61 ani, din comuna Cornești, județul Cluj, care conducea autovehiculul pe DJ 109 B, în localitatea Cornești, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de alcool în aerul expirat peste limita legală.

De asmennea, în jurul orelor 20:00, poliţişti rutieri din cadrul Poliției municipiului Gherla și Secției 7 Poliție Rurală Gherla au depistat un bărbat de 52 ani, din comuna Bonțida, județul Cluj, care conducea autovehiculul pe DJ 161, în localitatea Bonțida, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de alcool în aerul expirat peste limita legală.

Al treilea bărbat a fost prins în jurul orelor 18:00, de către poliţişti rutieri din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda. Este vorba despre un bărbat de 61 ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, care conducea autovehiculul pe DJ 107R, în localitatea Ciurila, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de alcool în aerul expirat peste limita legală.

Cel de-al patrulea a fost prins de polițiștii din Dej, în jurul orei 17.30, în localitatea Cîțcău, după ce a cauzat și un accident.

Șoferii sunt cercetați acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Comentarii Facebook