Cafeneaua cu pisici din Cluj-Napoca se închide

 

Lady Cat, cafeneaua cu pisici din Cluj-Napoca se va închide, iar proprietara caută ajutor pentru plasarea pisicilor salvate de pe stradă.

 

Din pacate închiderea va fi putin mai repede de data anuntata. Pana la sfarsitul saptamanii urmatoare va rugam sa ne ajutati! Pentru ultimii nostrii super eroi rămasi cautam familii sau persoane disponibile să ne ajute cu foster! Va rugam distribuiti si va multumim!”, scrie proprietara Lady Cat.

 

Aceasta explică și motivul închiderii. 

 

Dupa nebunia cu presa (doar doua publicatii au anuntat anterior redeschiderea) pentru cei care nu au Facebook, mi-a fost foarte greu sa fac inteles ca ne-am redeschis din Martie. Inca intalnesc oameni care si dupa atatea luni, credeau ca aceasta cafenea este in continuare inchisa. Din pacate in ultimele doua luni, cafeneaua a fost si este in continuare goala in proportie de 90% din timpul programului. Am ajuns in punctul in care, din punct de vedere financiar, nu imi mai permit, sa investesc mai mult decat am facut-o pana in momentul de fata, din banutii proprii, pentru salvarea altor cazuri.Deci nu a avut nimeni de comentat, nu ne inchide nimeni. :) Va asteptam in continuare la flocosenii!”, a mai afirmat proprietara, pe pagina de Facebook.

 

În luna martie, Direcția Sanitar Veterinară a anunțat că închide cafeneaua pentru că pisicile nu au ce căuta în alimentația publică.

 

Cei de la DSV Cluj au revenit promp, în urma valului de proteste online, iar cafeneaua a fost redeschisă. Citiți AICI.

 

Cafeneaua funcționează pe strada Constantin Brâncuși, nr. 85.

Comentarii Facebook