Ziua Pompierilor este sărbătorită duminică, la Cluj-Napoca

 

Ziua Pompierilor este sărbătorită duminică, la Cluj-Napoca, cu o serie de evenimente speciale.

 

Festivitățile prilejuite de Ziua Pompierilor din România, vor avea loc începând cu ora 10.00, la sediul unității din Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 69-71. Acestea vor cuprinde un ceremonial festiv, mesaje aniversare, avansări înainte de termen și întrunirea cadrelor în rezervă.

 

De asemenea, începând cu ora 15.00, în Zona Cazino a Parcului Central din municipiul Cluj-Napoca, se vor desfăşura mai multe exerciții demonstrative (intervenţii de descarcerare, salvări de persoane, scafandri), ateliere interactive pentru copii, expoziții ale tehnicii de intervenție şi puncte de informare preventivă, precum și prezentarea autospecialei intrată de curând în dotarea unității noastre - autoscara cu platformă pentru intervenții la înălțimi.

 

La aceste activităţi, desfăşurate în parteneriat cu Primăria municipiului Cluj-Napoca, va fi angrenat personalul Detaşamentului de Pompieri Cluj-Napoca, Secţiei de Pompieri Colina, Inspecţiei de Prevenire şi Centrului Operaţional din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu” al judeţului Cluj.

Comentarii Facebook