Zilele Carierei în UTCN - 2022, ediția a IX-a + Inaugurarea Centrului de Studii şi Invăţare (CeSTI)


Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN), organizează în perioada 11 – 15 aprilie, cea de a IX-a ediție a “Zilelor Carierei în UTCN”.

Evenimentul este organizat online, în Campusul Virtual al UTCN (platforma MSTeams), în care accesul se face folosind codul: ehwvi51.

Programul Zilelor Carierei, ediția din 2022, cuprinde:

-  prezentări de produse/tehnologii/servicii ale firmelor partenere UTCN, precum şi oportunități de carieră, momente ce se vor desfășura pe canalul “Prezentări companii”;

- workshop-uri destinate dezvoltării de SoftSkills, ce se vor desfăşura pe canalul „Pregăteşte-te de interviu!”;

- simulări de interviu desfăşurate cu specialişti din cadrul companiilor partenere, ce se vor desfăşura online, după tipicul fiecărei companii  (informaţii suplimentare, pe canalul “Informații simulare interviu”);

- masă rotundă (webinar) între angajatori, cadrele didactice ale UTCN și studenți, pe tema: ”Universitatea deschisă – Direcţii noi de colaborare şi parteneriate cu mediul economic în vederea creșterii gradului de angajabilitate”, care va avea loc luni, 11 aprilie, începând cu ora 11.30, pe canalul “General”.

În cadrul “Zilele Carierei în UTCN”,  va fi inaugurat Centrul de Studii şi Invăţare al UTCN (CeSTI), luni, 11 aprilie, de la ora 10.30, în clădirea de pe str. Constantin Daicoviciu 15. Amenajat prin proiectul ROSE, centrul cuprinde 2 săli, sala 420 şi sala 423. În paralel, prin acest proiect a fost dezvoltat şi Spaţiul Virtual CeSTI, care oferă studenţilor resurse online de studiu, informare și ȋnvǎţare (Online Learning Support) şi care a fost de un real folos pe toată perioada pandemiei.


Comentarii Facebook