Zidul de sprijin de pe Edgar Quinet, la un pas să cadă. Primăria a fost și s-a uitat și acum locuitorii așteaptă dezastrul - FOTO


Lucrurile s-au agravat în ultimele ore, la săpăturile făcute pe strada Edgar Quinet, din zona Câmpului. 

Un constructor s-a apucat să sape pentru un nou bloc, fără a face un zid de sprijin, la mai puțin de un metru de drumul de acces spre blocuri. Drumul este susținut de un zid de sprijin, care acum s-a fisurat serios și stă să se rupă, iar o parte din drum s-a surpat. 

Constructorul blocului de pe strada Edgar Quinet, unde s-a surpat drumul: E prost construit. Am oprit tot. Refacem drumul - EXCLUSIV

Poliția locală s-a dus la fața locului abia în cursul serii de marți, după ce Știri de Cluj a prezentat public cazul oamenilor și a dispus remedierea problemelor. Constructorul a promis că va face acest lucru, dar până acum nu a făcut nimic. Problema este că lucrurile se depreciază de la o oră la alta. Zona este sub puternice presiuni și din partea blocurilor, dar și a naturii. Ploaia din ultimele ore nu ajută deloc, iar fundația zidului de sprijin din pozele de mai jos nu va mai rezista mult.

Citiți AICI pozițiile oamenilor.

Pe strada Edgar Quinet chiar locuitorii recunosc că totul s-a construit haotic, iar acum urbanizarea de face tot așa, cu toate că primarul Emil Boc garantează că lucrurile s-au schimbat, dar încă nu se văd rezultatele. 

page.jpg

Comentarii Facebook