Zece șoferi din Cluj prinși în două zile cu alcool la volan! Care a fost recordul de alcoolemie?

 

Polițiștii clujeni au făcut o razie în trafic pentru depistarea șoferilor care se urcă băuți la volan. 

 

În perioada 15-17 august a.c., poliţiştii clujeni au depistat în trafic 10 conducători auto care se deplasau cu autovehiculul pe drumurile publice, deşi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Pentru infracţiunile rutiere comise, fiecare dintre conducătorii auto depistaţi este cercetat penal.

 

În 17.08.2014, în jurul orei 19:10, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Comunală Cojocna, au depistat un bărbat de 44 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Libertăţii din localitatea Cara, fără a poseda permis de conducere şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Bărbatul avea o concentraţie alcoolică de 1,11 g/l alcool pur în aerul expirat.

 

În momentul în care acestuia i s-a adus la cunoştinţă faptul că este necesară recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, a refuzat acest lucru.

 

În 17.08.2014, ora 01:04, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie, au depistat un bărbat de 32 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Grigore Alexandrescu din Cluj-Napoca, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Bărbatul avea o concentraţie de 0,81 g/l alcool pur în aerul expirat şi a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

 

De asemenea, în 16.08.2014, ora 23:52, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Turda, Biroul Rutier, au depistat un bărbat de 37 ani, din Câmpia Turzii, în timp ce conducea autoturismul pe strada Câmpiei din Turda, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Bărbatul avea o concentraţie de 0.81 g/l alcool pur în aerul expirat.

 

În baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Comentarii Facebook