ZECE MII de elevi înscrişi la UBB în primele 4 zile de admitere. Care sunt facultățile PREFERATE

 

Peste 9.300 de elevi s-au înscris la UBB în primele 4 zile de admitere, pentru toate formele de învăţământ, la nivel licenţă, pentru anul universitar 2013-2014. 

 

Cei peste 9.300 de candidaţi concurează pentru ocuparea unui loc bugetat, dintre cele 4891 de locuri disponibile la nivelul Universităţii. Alături de locurile bugetate Universitatea mai scoate la concurs aproximativ 10.000 de locuri cu taxă şi încă aproximativ 3.000 de  locuri pentru învăţământ la distanţa (ID) şi învăţământ cu frecvenţă redusă (IFR). 

 

Cele mai multe dosare au fost depuse la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor - peste 1.300 candidaţi, la Facultatea de Geografie - 1065 de înscrişi, la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei - aproximativ 950 de elevi şi la Facultatea de ŞtiinţePolitice, Administrative şi ale Comunicării - 780 de candidaţi.

 

Pentru trei dintre facultăţile UBB,  Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Facultatea de Geografie şi Facultatea de Teologie Ortodoxă, perioada de înscrieri s-a încheiat. Restul facultăţilor continuă procesul de înscriere până în data de 21 iulie, respectiv 26 iulie la Facultatea de Teologie Reformată.

 

Perioada de încrieri, probele de concurs, afişarea rezultatelor, depunerea contestațiilor, confirmarea locurilor, perioada de redistribuire a locurilor rămase disponibile, pot fi consultate AICI.

Comentarii Facebook