Miercuri 24 Aprilie

Zboruri spre Tunisia din Cluj și București în fiecare săptămână


Clujenii își pot petrece o vacanță de neuitat într-o destinație foarte atractivă, precum Tunisia, grație zborurilor care pleacă săptămânal spre nordul Africii.

Exotica Tunisie oferă turiștilor săi posibilitatea de a cunoaște tradiții și obiceiuri ce fac parte dintr-un patrimoniu cultural foarte bogat. Bucătăria faimoasă, plajele fine și apa cristalină a Marii Mediterane sunt doar o mica parte a fermecătoarei Tunisia, pe care cei interesați de această țară au acum ocazia să o viziteze, prin ofertele speciale pe care Kartago Tours le-a pregătit pentru acest sezon.

Ruinele medinelor din Hammamet sau Sousse sunt acum mai aproape de români, numai prin Kartago Tours. În fiecare zi de miercuri, turiștii pot pleca spre Tunisia direct din Cluj-Napoca sau Bucuresti. ”Primim din ce în ce mai multe cereri pentru Tunisia, motiv pentru care am creat pachete și oferte speciale, foarte atractive, pentru acest sezon. Vrem să oferim românilor posibilitatea de a vizita această țară minunată”, a declarat Souani Haithem, directorul general al agentiei de turism Kartago Tours.

Pentru o vacanță într-adevăr memorabilă, vă recomandăm Movenpick Resort & Marine Spa, un hotel de 5 stele, ce se află în centrul celui mai activ oraș tunisian, Sousse, aproape de mall, restaurante, terase și discoteci. Hotelul pune la dispoziția turiștilor numeroasele zone de distracție, săli de conferință și zone de protocol, precum și o selecție variată de delicii culinare.


A fost o vacanță inedită, m-am îmbogățit cultural și spriritual în urma acestei vacanțe. Cel mai mult mi-a plăcut excursia în deșert, oaza de munte și plimbarea cu cămilele. Am stat la Movenpick Resort unde plaja este superbă, serviciile extraordinare, piscinele cu jacuzzi incredibile, iar mancarea a fost excepțională. Prețurile sunt foarte accesibile, îți poți permite atât sejurul la hotel, excursiile opționale, dar și ieșirile în oraș. Cu alte cuvinte am avut vacanța de vis alături de sotul meu”, a declarat Anca Ursa, asistent manager la o companie clujeană, o turistă care tocmai s-a întors dintr-un sejur în Sousse, Tunisia.

 

Sahara, a doua "mare" a Tunisiei! Ca turist, nu trebuie sa ratati aventura cu jeep -ul prin desert FOTO

Comentarii Facebook