Miercuri 14 Aprilie

Zborul Cluj - Dubai se reia din martie


  • Zbor Cluj - Dubai operat de două ori pe săptămână de FlyDubai

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj va opera din nou zborurile regulate către Dubai (Emiratele Arabe Unite), destinație care va fi operată de către compania aeriană FlyDubai, începând din 20 martie 2021.

Zborurile Fly Dubai oferă pasagerilor posibilități multiple de conexiune, atât prin rețeaua proprie de rute, cât și prin zborurile oferite de compania aeriană Emirates Airlines, ca urmare a parteneriatului dintre cele două companii aeriene.  

Zborurile spre Dubai vor fi operate de compania aeriană cu aeronave B738, B737-8 și B737-9 (MAX), după cum urmează: 

Pasagerii Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj vor avea astfel posibilitatea de a călători spre diverse destinații din întreaga lume (Africa, Europa, Asia Centrală, Statele Arabe din Golf, Orientul Mijlociu, Subcontinentul Indian, Asia de Sud-Est) prin intermediul zborurilor de conexiune oferite de FlyDubai și Emirates Airlines.  

Viorel Federiga, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, a declarat că decizia FlyDubai de a venit la Cluj arată că ”eforturile Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj de a relua traficul și de a depăși impactul negativ al crizei, au efecte pozitive”.   

De asemenea, directorul general al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, David Ciceo, a precizat ”reluarea zborului Cluj - Dubai și posibilitățile de conexiune oferite de acordul extins de codeshare între FlyDubai și Emirates, răspund necesităților de conectivitate ale pasagerilor pe toate segmentele de trafic - respectiv trafic business, etnic sau turistic, oferind opțiuni atractive de călătorie. Conectivitatea trans-oceanică asigurată de un hub mondial cum este Dubai, va conduce la dezvoltarea relațiilor comerciale și de turism pentru întreaga regiune”.

Compania aeriană FlyDubai și-a început operațiunile în anul 2009, iar ca urmare a extinderii rețelei sale de rute, a ajuns cel de-al doilea,  cel mai mare transportator, după numărul de pasageri, care operează pe hub-ul Dubai International.

Destinația 

Perioadă de operare  

Zile de operare 

Program de operare 

Dubai (DXB) 

Din 20  martie 2021 

miercuri și sâmbătă 

CLJ 14.45  

DXB  22:00 

DXB  10:15  

CLJ  13:55 

Comentarii Facebook