Miercuri 24 Aprilie

Un videochat din Cluj și-a scos investiția în 5 luni. Sergiu câștigă mai bine decât la Londra - VIDEO


Un videochat din Cluj-Napoca, situat într-un cartier bun, este o mină de aur, iar investiția făcută de Ana și Andrei s-a amortizat în 5 luni. Videochatul are acum 8 modele care ”prestează”, dar și angajați care au grijă ca vedetele să aibă tot ceea ce doresc. 

Sergiu este unul dintre  băieții frumoși care lucrează 8 ore pe zi. El a lucrat patru ani într-un magazin de haine din Londra, dar pandemia şi Brexitul l-au forţat să se întoarcă acasă.

Nu m-am gândit niciodată că o să fac așa ceva și sunt foarte recunoscător că am ajuns să fac așa ceva. Că e un job care te provoacă zi de zi să te depășești pe tine și să descoperi lucruri noi despre tine”, a spus acesta.

Sergiu este considerat productiv dacă aduce un venit lunar de cel puțin 2000 de dolari, dar spune că acum câștigă mai bine decât la Londra. 

Acesta este fericit că poate vorbi cu mulți oameni. ”Vorbesc cu categorii diferite de oameni, întâlnesc foarte multe scări sociale și tipologii de oameni, oameni care au intrat prima data pe platforma, care sunt deja acolo, nivele de experiență diferite, ne întâlnim undeva la mijloc să facem bine”, a mai spus Sergiu.

Cea care a investit în realizarea studioului este Ana, care a lucrat şapte ani în domeniu. Investiția în studioul din Andrei Mureșanu a fost de 30.000 de euro, bani recuperați din septembrie și până acum. ”Până acum, toată lumea putea să interacționeze face to face, s-a mutat totul în online și a înflorit cum nu ne așteptam, suntem mai mult decât încântați”, a spus Ana.

Un model obţine în medie 3000 de euro pe lună, bani pe care îi împarte cu studioul, scrie observatornews.ro.

Comentarii Facebook