Vulpea iese la pensie. Presedintele a semnat decretul de incetare a raporturilor de munca ale chestorului Virgil Ardelean

Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de incetare a raporturilor de munca ale chestorului Virgil Ardelean cu Ministerul de Interne, la cererea acestuia.

 

Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, seful statului a semnat astazi decretul de incetare a raporturilor de serviciu ale sefului Directiei Generale Management din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor. Chestorul Virgil Ardelean, supranumit Vulpea, si-a depus in urma cu cateva zile cererea de pensionare.

 

Virgil Ardelean a fost adjunct la Politiei Cluj si a comandat controlul la jocul piramidal Caritas. Apoi, a fost numit sef la Politiei Capitalei, iar din 1998 a devenit seful Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI), de unde a demisionat in 2006, ca urmare a scandalului provocat de disparitia sirianului Omar Hayssam, acuzat de terorism. Din 2007 ocupa postul de sef al Directiei Generale Management Operational din MAI.

 

Alaturi de Virgil Ardelean si-a mai depus dosarul de iesire la pensie Niculae Chesnoiu, seful Directiei Financiare din MAI. La nivelul Ministerului au fost depuse pana in luna mai 198 de solicitari de pensionare de catre ofiteri si subofiteri, dintre care 29 ocupau functii de conducere.

Comentarii Facebook